WILD GALLERY UW NIET TE MISSEN EVENEMENTENRUIMTE IN BRUSSEL

Wie zijn wij?

Ontdek de Wild Gallery

De Wild Gallery, gevestigd in Brussel, is een onmisbare plaats geworden in de Belgische evenementensector. Met meer dan 900 evenementen op zijn naam, verwelkomt deze unieke evenementenruimte al uw evenementen van 100 tot 1.100 gasten, en geeft hen een buitengewoon cachet.

De ruwe eigentijdse en postindustriële stijl biedt eindeloze mogelijkheden, van een intieme ontvangst tot een grootschalig feest. Op de begane grond van het gebouw is de 2.500m² aan modulaire ruimte perfect geschikt voor uw personeelsfeesten, productlanceringen, walking dinner, conferenties, congressen, modeshows, feesten, prijsuitreikingen, privé-evenementen, enz.

De verdieping zorgt voor een extra 1.500m² . Profiteer van onze verschillende ruimtes en een indrukwekkende oppervlakte in Brussel om de vereiste sociale afstand te bewaren en uw gasten de kans te geven om door verschillende sferen te reizen.

Wat doen we?

Uw tevredenheid is onze prioriteit

Elke klant is uniek, daarom bieden wij een 100% gepersonaliseerde service aan om het evenement te realiseren dat precies bij hun past. Wij nemen elke stap van de organisatie voor onze rekening, met respect voor de behoeften van onze klanten, de geldende gezondheidsvoorschriften en met de inbreng van onze creatieve ideeën. We bouwen een vertrouwensrelatie op met onze klanten om een locatie en een evenement aan te bieden die aan hun verwachtingen voldoen en nog veel meer. Wij beschouwen elk evenement als authentiek en creëren onvergetelijke herinneringen. Ons doel is om van uw ervaring een unieke beleving te maken.

Met ons scherpe gevoel voor detail en onze toewijding zorgen wij voor een uitstekende service. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige of spectaculaire ruimte, wij beschikken over de nodige expertise. Een passie voor het creëren van onvergetelijke ervaringen vormt de kern van alles wat we doen.

Waarom kiezen voor de Wild Gallery voor uw volgende evenement?

Zijn troeven die het verschil maken:

  • De unieke en hedendaagse architectuur is onvergelijkbaar
  • De modulaire ruimte van 4.000m² is 100% aanpasbaar
  • 550 parkeerplaatsen zijn exclusief voor u gereserveerd
  • Makkelijk bereikbaar met alle transportmiddelen
  • Het verwelkomt uw evenementen van 100 tot 1.100 personen
  • U bent vrij om te werken met de cateraar van uw keuze
appartment

Unieke architectuur

De Wild Gallery, het voormalige hoofdkwartier van Diamant Boart, is een uitzonderlijke hedendaagse locatie. De postindustriële stijl, die dateert uit het

Lees meer

100% aanpasbaar

Het zuivere en neutrale ontwerp geeft u carte blanche om de Wild Gallery naar wens in te richten. Richt de ruimte in volgens de visuele identiteit van uw

Lees meer

550 parkeerplaatsen

Er is een overdekte parkeergarage met 100 plaatsen beschikbaar in de kelder van het gebouw, bereikbaar via de Luttrebruglaan 86. Een tweede buitenparking

Lees meer
pin

Toegankelijkheid

De Wild Gallery ligt naast de ring, aan een van de meest snelle ingangen van Brussel, maar ook naast het centrum van Brussel en het Zuidstation.

Lees meer

Capaciteit en flexibiliteit

De Wild Gallery past zich aan uw evenement van 100 tot 1.100 personen aan. Of u nu een personeelsfeest wilt organiseren met collega’s of uw professionele

Lees meer

Vrije keuze van cateraars

De Wild Gallery heeft een groot aantal cateraars geselecteerd, die de kunst van het koken bij uitstek beheersen en die elk een heel

Lees meer

Veelgestelde vragen

Onze antwoorden op uw vragen!

Een parking met 100 plaatsen bevindt zich in de kelder van het gebouw. Er is ook een externe parking met 450 plaatsen. De parkings zijn niet van ons zijn. De eigenaars van de parkings verplichten een minimum van 2 parking boys om de plaats te beveiligen tijdens uw evenement.

De huurprijs hangt af van vele factoren, zoals bijvoorbeeld het type evenement, aantal gasten, aantal gebruikte zalen,… Om voor u een zo correct mogelijke offerte te maken, stuurt u ons best een mail met een gedetailleerde beschrijving van uw evenement. Wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.

Wij kunnen 100 tot 1.100 gasten ontvangen. Alle zalen zijn moduleerbaar, zodat u de ruimtes kunt aanpassen aan uw evenement.

Natuurlijk! We hebben een lijst opgemaakt met onze favoriete traiteurs. Deze traiteurs zijn het gewoon om in de Wild Gallery te werken. Indien u toch wenst te werken met een traiteur die niet op de lijst staat, gelieve te vragen aan uw traiteur om contact met ons op te nemen via info@wildgallery.be. Het is van belang dat u samenwerkt met een event-traiteur omdat wij geen uitgeruste keuken hebben. We hebben uiteraard een grote ruimte waar de traiteur water en elektriciteit heeft.

Het volgende meubilair is al in de huurprijs inbegrepen: 150 stoelen, een podium, een pupiter en badge walls. Het is mogelijk extra meubilair bij te huren zoals hoge tafels, een lounge corner, een dansvloer, een bar, … Indien u meer informatie wenst over bijkomend meubilair, contacteer ons en vraag naar de brochure.

Indien u wenst kan u steeds een optie nemen op de data die u verkiest voor uw evenement. Een optie is automatisch 3 weken geldig.

Onze zalen zijn makkelijk bereikbaar via uitrit 17 van de Brusselse ring (R0). De bussen (MIVB) 49 en 50 stoppen vlak voor de Wild Gallery. De trams 82 en 97 stoppen op 100m van de ingang. De Wild Gallery bevindt zich dichtbij het Brussel-Zuid station.

Natuurlijk! We hebben een lijst opgemaakt met onze favoriete traiteurs. Deze traiteurs zijn het gewoon om in de Wild Gallery te werken. Indien u toch wenst te werken met een traiteur die niet op de lijst staat, gelieve te vragen aan uw traiteur om contact met ons op te nemen via info@wildgallery.be. Het is van belang dat u samenwerkt met een event-traiteur omdat wij geen uitgeruste keuken hebben. We hebben uiteraard een grote ruimte waar de traiteur water en elektriciteit heeft.

Of u nu een onderneming, een evenementenagentschap of een privé persoon bent. U hebt steeds een verzekering nodig voor het organiseren van een evenement (BA organisatie evenementen).

Natuurlijk! Ons team staat tot uw beschikking om uw evenement te organiseren, van A tot Z. Wij zorgen ervoor dat we uw wensen respecteren bij elke stap van de organisatie en stellen u onze creatieve ideeën voor om uw ontvangst uitzonderlijk te maken.

Ontdek onze referenties

Uw vertrouwen motiveert ons

De bedrijven waarmee we werken zijn het beste voorbeeld van onze kwaliteit en knowhow. Deze bedrijven vertrouwen ons en we zijn verheugd dat ze tot onze referenties behoren.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontdek de laatste evenementtrends