UNIT 01 EEN CONFERENTIE, EEN PRIJSUITREIKING OF EEN ZITTEND DINER? terug naar Units

Unit 01 heeft de vorm van een rechthoek omgeven door zuiver witte doeken. Deze rechthoek is ideaal voor een conferentie in theatervorm, een modeshow met een centrale catwalk of een zittend diner met alle gasten in dezelfde ruimte.

De witte doeken, gespannen over metalen constructies, staan u toe om uw visuals of logo’s te projecteren en een sfeer te creëren die uniek is in Brussel. De vloer is volledig bedekt met een antracietgrijs tapijt wat uw evenementen nog gezelliger maakt!

Met een oppervlakte van 380m² is deze ruimte ideaal voor uw evenementen zoals conferenties, modeshows, productlanceringen, prijsuitreikingen, zittende diners en nog veel meer!

Deze ruimte bevindt zich volledig op het gelijkvloers en is ook geschikt voor de tentoonstelling van wagens.

Dankzij de doordachte configuratie kunt u uw evenementen op veel verschillende manieren organiseren.

Als u tijdens uw bedrijfsevenement indruk wilt maken, kunt u de Wild Gallery onderdompelen in de wereld van uw bedrijf. Projecteer uw logo’s, slogans of video’s op de witte doeken en maak uw evenement spectaculair.

Met de ledlampen die zich achter de witte doeken bevinden kunt u de Wild Gallery laten schitteren in uw bedrijfskleuren.

Kenmerken

Unit 01 in enkele cijfers

null

Oppervlakte: 380 m²

null

Plafondhoogte: 4m80

null

Rechtstaand
550 pax

null

Theatervorm
500 pax

null

Zittend diner
350 pax

Modern audiovisueel technisch pakket

In de Wild Gallery is alles mogelijk!

Laat je verbeelding de vrije loop

Laat je fantasie de vrije loop en visualiseer je volgende project door de foto’s hieronder te vergelijken. Links een foto van de lege ruimte en rechts een foto van dezelfde ruimte, maar dan tijdens een evenement! Hier zijn een paar mogelijkheden voor de indeling van Unit 01 in de lengte en in de breedte. Laat je inspireren door evenementen die al in de Wild Gallery hebben plaatsgevonden!

Unit 01 in de lengte

1. gauche fixe

Unit 01 in de breedte

null

Aanvullend

Unit 01 kan perfect worden gecombineerd met de volgende ruimtes:

  • Unit 03: voor uw welkomstdrankje en walking dinner tot 300 personen
  • Unit 04: voor uw welkomstdrankje en walking dinner tot 500 personen
  • Units 01+02+03: door het verwijderen van de afscheidingen tussen deze drie Units is
    deze 910m² aan ruimte geschikt voor uw conferenties en zittende diners tot maximaal
    1.100 personen
  • Units 01+02 : door het verwijderen van de afscheidingen tussen deze twee Units is deze 620m² aan ruimte in L-vorm geschikt voor uw conferenties tot 800 personen en uw zittende diners tot 580 personen
  • Unit 02: voor uw backstage tijdens een modeshow of andere optredens

De Wild Gallery past zich aan al uw evenementen aan! Organiseer uw conferenties in de Wild Gallery en bevorder de interne en externe communicatie van uw bedrijf! Unit 01 is perfect geschikt om uw conferentie, seminarie of symposium te organiseren in de lengte of de breedte van de zaal.

Een gigantisch scherm van 8m x 3m is beschikbaar voor uw conferentie. Verwelkom een publiek van maximaal 500 personen in deze ruimte, en tot maximaal 1.100 personen door het openen van de scheidingen die toegang bieden tot de andere omliggende Units. Uitzonderlijk in Brussel!

Wij voorzien u ook van 150 stoelen, een podium en een pupiter voor uw evenementen.

Een modeshow op het oog? Unit 01 biedt plaats aan uw catwalk voor een publiek van 400 personen.

De andere moduleerbare zalen van de Wild Gallery zijn ook beschikbaar voor de andere momenten van uw evenement: de welkomstcocktail, de pauzes, een walking dinner, een zittend diner of een dansfeest. Met in totaal 5 Units kunt u uw gasten in elke ruimte een andere ervaring laten beleven.

Unit 01 is uitgerust met een hoogwaardig technisch pakket, inclusief geluid, licht en video geleverd door ADC Production. Audiovisueel technisch pakket inclusief: 8 x 3 m scherm op een Prolyte frame en Christie HD 10k / 10.000 lumen tri-projector + optische zoom 1.4 tot 0.18 : 1 + videoregie + data / Way Opus 300 HD analoge videoschakelaar + voorvertoningsmonitor. Het geluid omvat: muziek en microfoon. Het licht kan naar wens worden aangepast.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontdek de laatste evenementtrends