CATERING, DECORATIES, ANIMATIES
EN TECHNISCHE UITRUSTING
Krijg toegang tot de beste evenementendiensten

Ons doel?
Uw evenement onvergetelijk maken

Of u nu een deel van, of de gehele organisatie uitbesteedt, profiteer van het advies van ons team

U wilt één aanspreekpunt tijdens de volledige duur van het project, een kant-en-klaar evenement? U hoeft zich nergens zorgen over te maken, u wordt gedurende uw hele project begeleid!

De Wild Gallery biedt u een service op maat aan, in overeenstemming met uw behoeften, uw werkgebied, uw doelstellingen en uw doelgroep. Wij grijpen in op door u vooraf bepaalde momenten met ons advies en onze knowhow, of nemen de gehele organisatie van uw evenementen op ons, en we voegen tegelijkertijd een vleugje originaliteit en gezelligheid toe!

Uw tevredenheid en die van uw gasten is onze grootste zorg! Omringd zijn door een kwaliteitsvol team op de grote dag is essentieel om het succes van uw evenement te garanderen. Wij geven de voorkeur aan lokale en professionele dienstverleners binnen de sector die zorgen voor het goede verloop van uw evenement. Zij zorgen voor de logistiek, de coördinatie, de ontvangst en veiligheid van uw gasten en de hygiëne van onze zalen.

Binnen ons perspectief van duurzaamheid en milieubescherming werken we samen met lokale leveranciers om korte Belgische ketens te promoten. Deze zorgvuldig geselecteerde kwaliteitspartners zijn actief op verschillende onmisbare terreinen van de evenementensector. Catering, decoraties, animaties, meubilair en technische uitrusting maken deel uit van de beschikbare diensten die wij voor uw evenement aanbieden. Dankzij onze expertise en professionaliteit verzekeren wij u van een eersteklas service.

Wij bieden u ook “all-inclusive” evenementen aan. Deze formule omvat alle diensten van creatie tot coördinatie, catering en decoratie. Kortom, alles wordt geregeld! Vertrouw ons de organisatie van uw evenement toe en maak u verder geen zorgen.

ONZE CATERINGPARTNERS

KLAAR OM U TE DIENEN!

We werken samen met een lijst van 12 kwalitatieve traiteurs. U bent uiteraard vrij om uw traiteur zelf te kiezen! Indien u voor een traiteur buiten onze partnerlijst kiest, dan dient deze traiteur een ééndaagse overeenkomst te ondertekenen waarbij we dezelfde condities van onze traiteurs hanteren (8% commissie). Indien u van onze favoriete traiteurs een offerte nodig heeft, is het voldoende ons een korte beschrijving op te sturen van uw wensen: type voeding, drank, aantal gasten, budget,… Wij contacteren meteen onze traiteurs waarvan wij denken welke het best bij uw event zou passen.

VEILIGHEIDSBELEID

UW VEILIGHEID, ONZE PRIORITEIT!

Wij besteden bijzondere aandacht aan de veiligheid van onze klanten, hun teams en onze medewerkers. Daarom is er een veiligheidsbeleid opgesteld dat aan hoge eisen voldoet. Het is belangrijk om onszelf en anderen te beschermen. Daarom zijn op strategische punten in het gebouw thermische portalen en ontsmettingsstations geïnstalleerd. Onze zaal van 5.500m² maakt het mogelijk om de regels van social distancing gemakkelijk te respecteren.

UW GEAVANCEERDE EVENEMENT

LIVE-STREAMING, GEAVANCEERDE AUDIOVISUELE MEDIA? GEEF LEVEN AAN UW EVENEMENTEN EN TREK DE AANDACHT

In de Wild Gallery bieden wij hoogwaardige faciliteiten en apparatuur aan voor een optimale audiovisuele ervaring. Dankzij onze partner ADC Production profiteert u van een begeleiding op maat op het gebied van geluid, licht en video. Voor een nog intensere audiovisuele ervaring bieden wij ook de nodige tools voor uw evenement aan: live streaming, 360° projectie, mapping, enz.

PAS WILD GALLERY AAN NAAR UW EIGEN SMAAK

OMDAT ELK DETAIL VAN DE DECORATIE TELT

Welke sfeer u ook wenst, decoratie en meubilair spelen een belangrijke rol. Onze voorraad meubilair ter plaatse zal uw snoepwinkel zijn! Als u niet vindt wat u zoekt, geven wij samen met onze partners de voorkeur aan kwaliteitsvol meubilair om aan uw wensen op het gebied van comfort en esthetiek te voldoen. Of u nu een privé of professioneel evenement organiseert, wij zorgen voor het juiste materiaal voor elk evenement. Stoelen, zetels, hoge tafels, bloemdecoratie, verlichting, food trucks, etc… Decoreer uw evenement volgens uw eigen stijl!

EEN KWALITEITSVOL TEAM VOOR DE GROTE DAG!

ESSENTIEEL OM HET SUCCES VAN UW EVENEMENT TE VERZEKEREN

Een team van eventprofessionals staat tot uw beschikking. Hostesses, vestiaire personeel, sprekers, bewakingsagenten, parking boys en schoonmaakteams staan tot uw beschikking om de organisatie van uw evenement te vergemakkelijken. Deze eersteklas diensten waarborgen het succes van uw evenement en het behoud van veiligheid en hygiëne die nodig zijn. Besteed deze taken uit en geniet van uw avond!

Wil je onze laatste nieuwtjes ontvangen?

Abonneer op onze nieuwsbrief