ONZE ANDERE ZALEN PREMIUM RUIMTES OM INDRUK TE MAKEN OP UW PUBLIEK

DOCKS DOME EVENT HALL

Een van de meest aantrekkelijke evenementenruimtes op de huidige Brusselse markt!

Docks Dome, gelegen op het dak van het winkelcentrum Docks Bruxsel, is een uitzonderlijke evenementenlocatie. Het innovatieve en moderne ontwerp is een van de mooiste architecturale voorbeelden van Belgische evenementenlocaties.

De met zink beklede hal is ronduit modern en biedt een ongelooflijke natuurlijke lichtinval dankzij de grote ramen. De terrassen, omringd met een houten rasterwerk, bieden een adembenemend uitzicht over Brussel. Binnenin zijn de muren bedekt met prachtige middernachtblauwe gordijnen, die het mogelijk maken om de zaal in twee of drie zones op te delen, afhankelijk van de configuratie die voor uw evenement is gekozen.

Ideaal gelegen aan de oevers van het kanaal bij de Van Praetbrug is Docks Dome bereikbaar met alle hedendaagse transportmiddelen.

HOOGTEPUNTEN

null

3.000m² aan ruimte

null

Tot 1.400 personen

null

3 moduleerbare zones

null

2 panoramische terrassen

null

1.700 parkeerplaatsen

null

Bereikbaarheid: trein, tram, bus, auto

MODERN EVENT

Nieuw in Brussel: een modern decor, een nieuwe locatie voor uw evenementen!

Als u op zoek bent naar een originele evenementenlocatie die moderniteit en nieuwigheid combineert, is Modern Event de locatie voor u! Het unieke ontwerp wordt gekenmerkt door eigentijdse architectuur die uw gasten in een warme en charmante sfeer zal onderdompelen. Het indrukwekkende glazen dak overspoelt de grote zaal met natuurlijk licht, wat zorgt voor een uitzonderlijke helderheid tijdens uw evenementen. De mezzanines met glazen balustrades die uitkijken op de grote zaal creëren een riant gevoel, mede dankzij de ongelofelijke plafondhoogte. Gelegen in het hart van de hoofdstad verwelkomt Modern Event uw privé- en professionele evenementen.

Een belangrijk kenmerk is de mooie tuin waar u, als het weer het toelaat, buiten kunt genieten van uw aperitief. Uw cateraar heeft een adembenemend uitzicht op de grote zaal vanuit de keuken op de tussenverdieping.

HOOGTEPUNTEN

null

1.850m² aan ruimte

null

Tot 350 personen

null

2 mezzanines van 120 en 90m²

null

400m² van tuin

null

470 parkeerplaatsen

null

Bereikbaarheid: trein, tram, bus, auto

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontdek de laatste evenementtrends