Slide 01 WILD GALLERY A PREMIUM EVENT SPACE IN BRUSSELS Ontdek de Wild Gallery Slide 03 VOOR EVENEMENTENT VAN 100 TOT 1.100 PERSONEN 4.000m² RUIMTE
550 PARKEERPLAATSEN
AANPASBARE UNITS
Ontdek onze zalen
Slide 04 EEN UITZONDERLIJKE LOCATIE, EEN PROFESSIONEEL TEAM OM U EEN BUITENGEWONE ERVARING TE BIEDEN Ontdek onze diensten Slide 07 MODERN, RUIM, SPECTACULAIR THE PLACE TO BE VOOR UW BEDRIJFS- OF PRIVÉ-EVENEMENTEN Organiseer uw evenement

WAT WENST U TE DOEN?

sample64
ONTDEK DE ZAAL MET ONZE FOTO'S
sample64
VERKEN ONZE RUIMTES
sample64
MEER WETEN OVER ONZE PRIJZEN

"Everything you can imagine is real"
– Pablo Picasso

WELKOM IN WILD GALLERY

UW EVENEMENTENRUIMTE IN BRUSSEL

Of u nu een productlancering, een dansfeest, een personeelsfeest of een prijsuitreiking wilt organiseren, wij bieden u een zaal aan die van uw evenement een uitzonderlijke ervaring zal maken. Uw receptie is uniek en daarom doen we er alles aan om het onvergetelijk te maken.

ONZE DIENSTEN, ONZE EXPERTEN

UW EVENEMENT VAN A TOT Z

Wij organiseren uw evenement! U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken. Profiteer van onze deskundigheid op het gebied van organisatie, gezondheid, decoratie, animatie, logistiek, catering, techniek, … Ons team van professionals deelt hun kennis om uw evenement op maat te organiseren. Hun creatieve en innovatieve geest vormen de beste ingrediënten om uw receptie succesvol te maken.

UW EVENEMENT IN ALLE VEILGHEID

ZOALS NERGENS ANDERS

Met meer dan 900 evenementen op onze naam hebben we het genoegen gehad om talrijke recepties en feesten te organiseren. Ontdek onze beroemde walking dinners, modeshows, productlanceringen, gala’s, beurzen, congressen, seminaries, personeelsfeesten, feesten en nog veel meer!

UW EVENEMENT

Een blik op onze meest populaire evenementen

Personeelsfeest

Kies de geschikte plaats om uw medewerkers bij elkaar te brengen Uw personeelsfeest is de perfecte gelegenheid om de band tussen uw medewerkers te versterken! Bied een avond vol activiteiten en vermaak aan tot groot genoegen van uw collega’s !

Lees meer

Productlancering

Verzeker het succes en de release van uw nieuwe product. Het is tijd om het resultaat van uw werk aan het grote publiek en de pers te laten zien. Doe beroep op onze ruimtes en ons team om indruk te maken! Verrassingen, wendingen en mysteries zullen te zien zijn in de Wild Gallery !

Lees meer

Prijsuitreiking

Overhandig uw prijzen op een buitengewone plek ! Bereid uw mooiste en meest ontroerende toespraak voor en kom uw prijzen aanbieden! Wij zorgen voor de organisatie van uw evenement en doen er alles aan om uw plechtigheid spectaculair te maken.

Lees meer

Conferentie

Neem het woord in de Wild Gallery! Informeren, communiceren of debatteren, onze teams staan klaar om het succes van uw evenement te verzekeren. De zaal is volledig ontworpen voor uw conferenties, seminaries, congressen en symposia, en biedt ruimte aan zowel parallele als plenaire sessies dankzij de compleet moduleerbare ruimtes.

Lees meer

Privé-evenement

De underground geest van een New Yorkse loft voor uw feest ! Maak plaats voor de festiviteiten en organiseer uw feest, festival of concert op een originele locatie! Onze imposante ruimte verwelkomt uw gasten in een flexibele omgeving die vrij is van geluidshinder.

Lees meer

Ongewoon

Denkt u meer out-of-the-box ? Met meer dan 4.000 m² aan brute, witte ruimte is de Wild Gallery de ideale plaats om uw creativiteit de vrije loop te laten. Hier is alles mogelijk, en onze teams staan klaar om u te begeleiden ! Twijfel dus niet om ons te contacteren.

Lees meer

Wil je onze laatste nieuwtjes ontvangen?

Abonneer op onze nieuwsbrief